Mijn betrokkenheid bij zieke, stervende mensen begon in mijn jeugd, toen ik zag hoe Godsdienaren aan stervende mensen de laatste sacramenten toedienden. Vanaf die periode besloot ik dat het later, als volwassene, mijn roeping zou zijn om heel zieke mensen te helpen bij een waardig afscheid van het leven. Wat wij nu noemen de palliatieve en terminale zorg.

Na een loopbaan waarin ik werkzaam ben geweest in het onderwijs en de kinderopvang, en van waarde ben geweest bij de ontwikkeling van kinderen, heb ik besloten mijn missie ten uitvoer te brengen en te kiezen voor het beroep van uitvaartverzorger. Tijdens mijn reis door het leven heb ik ontdekt wie ik ben en ben ik tot het inzicht gekomen dat ik met dit beroep mijn bestemming heb bereikt.

Tot dit inzicht heeft mede bijgedragen dat ik al enkele jaren actief lid ben van een afleggersvereniging en ervaring heb opgedaan bij het verrichten van de laatste zorg aan de overledenen. Deze ervaringen komen goed te pas kan ik gebruiken in mijn nieuwe beroep als uitvaartverzorger.

Kenmerkend voor mijn persoonlijkheid is dat ik een sterk respect voor mensen heb.

Ik stel veel vertrouwen in hen en wil graag mijn liefde voor hen via het beroep van uitvaartverzorger op hen overbrengen. Daarbij kan ik gebruik maken van ervaringen in mijn eerdere beroepen wat betreft het communiceren met mensen en het wekken van vertrouwen. Hoewel het plannen en organiseren van uitvaarten mijn core business is heb ik ook veel ervaring met het coachen van mensen in moeilijke en pijnlijke situaties. Het bieden van steun en troost kan ik ook in mijn nieuwe beroep goed toepassen. Eveneens ondersteun ik nabestaanden in hun rouwproces.

Op grond van feedback die ik van mensen krijg op mijn persoonlijkheid en gedrag ervaar ik dat zij mij zien als doelgericht, realistisch, zorgvuldig, warm en deskundig. Deze eigenschappen zullen mij in staat stellen om samen met de nabestaanden van de overledene een waardig afscheid van het leven te verzorgen.

Contact opnemen

  Bij De Jong Uitvaartverzorging heeft U een vaste uitvaartverzorger die naar U luistert

  en een persoonlijk advies geeft bij Uw situatie en budget. Wij staan voor rust, betrouwbaarheid en vakmanschap.

  Contact

   

  Vraag kosteloos een gesprek bij u thuis aan.

  Wij werken in heel Nederland.

  06-42536620

  info@dejonguitvaartverzorging.nl